11 September 2020

Agen Sah Sabella, open for dropship now πŸ’˜

 Assalamualakum guys..

Pernah dengar iklan baju Sabella Sabella tak kat radio.. Sinar ada.. Kat highway pun meriah dengan Sabella punya billboard.  πŸ‘

Barang baik tau. Kami jual barang baik jer.. πŸ˜„











Brand baju muslimah tak payah gosok no.1 di Malaysia guys. Alhamdulillah rezeki ditemukan dengan team Sabella. Sekarang Niz open kawan-kawan yang nak join dropship sama-sama jana pendapatan sampingan sehingga empat angka boleh wasap Niz ok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabelladropship

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabelladropship

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabelladropship

Syarat nak join dropship team Sabella.by_Aibella senang saja. Just beli baju Sabela minimun dua pasang dah boleh join team kami tau. Senang ja kan. πŸ‘

Berita baik, sekarang tengah ada promosi terbaru πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Boleh try cuba dan grab promosi ini untuk jadi sebahagian dari team kami.πŸ’•

Nak beli try dulu pun boleh, kalau serius nak jana pendapat boleh wasap kami laju-lajuuu.πŸ‘

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabella

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabella

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabella

29 January 2020

Darjah satu dah anak kami

Puteri sulung kami dah darjah satu. 

Cepatnya anak ibu membesar dengan jayanya. Ibu doakan anak ibu Nur Aina Nasuha berjaya dunia akhirat, jadi orang baik-baik dan berguna kepada agama, bangsa dan negar. 

Besar harapan ibu untuk kakak Aina. Ibu abi sayang kakak.

Ceria je anak nak pergi school. 1st day, perangai tu elok sangat. haa


Nama Aina dalam tulisan cina. 
Makna dia Ai: beautiful, Na: wonderful.


sempat lagi buka camera tangkap gambar dalam kelas pun.

persembahan kakak-kakan senior



guru besar cakap cina, sesekali cakap bm and bi. okla tu, buat2 faham la ye. hah

SJKC Serdang Baru 2





Leong Zhi Qing@Sasa, Keith and Aina. Geng rehat hari pertama Aina.



Sekian, memori kakak Aina di hari pertama persekolahan. Semoga kakak Aina boleh pergi dengan sekolah ni. Fighting anak ibu πŸ‘πŸ’š

Hari lahir kami

tahun ni dah 33 tahun.

baru teringat nak update blog. adui, penyakit M nak update blog. ya ampun sangat.

kami tepek sini lah, kami jenis yang malu nak tepek semua kat fb. tak confident. kat blog ni ok kot. tak da orang nak baca pun. syok sendiri. hahaha

17 Januari 2020 
Suprise Flower πŸ’“



18 Januari 2020 my birhday
Pindah rumah, inilah celebration dia. huru hara hidup sekejap.


Rumah dekat Desa Serdang


Jiran kami, Auntie Trecy dan Monica





Man power; 
anak2 buah PALAPES UPM. boleh buat menantu ni. haa

19 Januari 2020
malam lewat sehari...
Abi bawa keluar makan, nak raikan birthday girl, konon.. keluar merangkap cuci kain kat dobi sebelah kedai makan juga ye nye. hah






20 Januari 2020
Suprise Birthday Celebration kat office. Thank you hampa πŸ’“



 


kawan-kawan kami bagi hadiah ni, depa tau kami suka tonyoh muka. 


best dapat banyak hadiah. banyak sangat sebab lebih dari satu kan. 
Alhamdulillah, syukur ada orang ingat besday kita. πŸ’“

sekian, cerita hari lahir kami. boring kan. hahaha