29 January 2020

Darjah satu dah anak kami

Puteri sulung kami dah darjah satu. 

Cepatnya anak ibu membesar dengan jayanya. Ibu doakan anak ibu Nur Aina Nasuha berjaya dunia akhirat, jadi orang baik-baik dan berguna kepada agama, bangsa dan negar. 

Besar harapan ibu untuk kakak Aina. Ibu abi sayang kakak.

Ceria je anak nak pergi school. 1st day, perangai tu elok sangat. haa


Nama Aina dalam tulisan cina. 
Makna dia Ai: beautiful, Na: wonderful.


sempat lagi buka camera tangkap gambar dalam kelas pun.

persembahan kakak-kakan senior



guru besar cakap cina, sesekali cakap bm and bi. okla tu, buat2 faham la ye. hah

SJKC Serdang Baru 2





Leong Zhi Qing@Sasa, Keith and Aina. Geng rehat hari pertama Aina.



Sekian, memori kakak Aina di hari pertama persekolahan. Semoga kakak Aina boleh pergi dengan sekolah ni. Fighting anak ibu ๐Ÿ‘๐Ÿ’š

Hari lahir kami

tahun ni dah 33 tahun.

baru teringat nak update blog. adui, penyakit M nak update blog. ya ampun sangat.

kami tepek sini lah, kami jenis yang malu nak tepek semua kat fb. tak confident. kat blog ni ok kot. tak da orang nak baca pun. syok sendiri. hahaha

17 Januari 2020 
Suprise Flower ๐Ÿ’“



18 Januari 2020 my birhday
Pindah rumah, inilah celebration dia. huru hara hidup sekejap.


Rumah dekat Desa Serdang


Jiran kami, Auntie Trecy dan Monica





Man power; 
anak2 buah PALAPES UPM. boleh buat menantu ni. haa

19 Januari 2020
malam lewat sehari...
Abi bawa keluar makan, nak raikan birthday girl, konon.. keluar merangkap cuci kain kat dobi sebelah kedai makan juga ye nye. hah






20 Januari 2020
Suprise Birthday Celebration kat office. Thank you hampa ๐Ÿ’“



 


kawan-kawan kami bagi hadiah ni, depa tau kami suka tonyoh muka. 


best dapat banyak hadiah. banyak sangat sebab lebih dari satu kan. 
Alhamdulillah, syukur ada orang ingat besday kita. ๐Ÿ’“

sekian, cerita hari lahir kami. boring kan. hahaha

18 October 2019

QAISSA SUIT.. ironless, cepat, mudah dan yang paling penting nampak sweet dan elegan giteww~


๐Ÿ„ QAISSA SUIT ๐Ÿ„

Baju Loose Cutting

Mudah ambil wuduk

Material yang tak perlu nak iron. (IRONLESS )

Material MONACO CREPE(memeri) dan MOSS CREPE

8 pilihan warna yang memukau

Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

Material yang sangat sesuai untuk travel


NORMAL PRICE : RM 189 SEHELAI

HARGA PROMOSI

RM 69.00 SEHELAI
RM 69.00 SEHELAI
RM 69.00 SEHELAI

JIMAT RM 120.00 !!!

Wasap kami laju-laju nah, stok cepat licin tau. barang baik haa
http://nhj.wasap.my/qaissasuit

(MOSS CREPE)
1. EMERALD GREEN
2. CHERRY PINK
3. MAROON
4. BLUE GRAY
5. BLACK
6. LIGHT GRAY
7. DARK GRAY
8. DARK PURPLE

(MONACO CREPE)
1. ROYAL BLUE (Limited)

WARNA YANG TELAH SOLD OUT

1. Navy Blue
2. Cherry Pink
3. Emerald Green
4. Purple
5. Tumbleweed
6. Olive
7. Ruby Red
8. Navy Blue

Kemaskini stok: 18.10.2019