18 March 2021

Salam Syaaban 1442H

Assalamualaikum. Salam mula post untuk tahun 2021. Tiga bulan dah berlalu.. Salam bulan Syaaban.. Salam menjemput Ramadhan. Hari ni sebenarnya banyak kerja nak buat kat office, tapi kenapa tetiba rasa nak jenguk blog yang dah bersawang ni. 


Alhamdulillah, segala nikmat yang Allah swt berikan utk aku. Semoga Allah permudahkan urusan kita semua. Tolong doakan ayah aku.. Encik Jaafar sihat sembuh segala penyakitnya dan kembali cergas, ceria seperti dahulu. Aamiin.

11 September 2020

Agen Sah Sabella, open for dropship now ๐Ÿ’˜

 Assalamualakum guys..

Pernah dengar iklan baju Sabella Sabella tak kat radio.. Sinar ada.. Kat highway pun meriah dengan Sabella punya billboard.  ๐Ÿ‘

Barang baik tau. Kami jual barang baik jer.. ๐Ÿ˜„











Brand baju muslimah tak payah gosok no.1 di Malaysia guys. Alhamdulillah rezeki ditemukan dengan team Sabella. Sekarang Niz open kawan-kawan yang nak join dropship sama-sama jana pendapatan sampingan sehingga empat angka boleh wasap Niz ok ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabelladropship

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabelladropship

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabelladropship

Syarat nak join dropship team Sabella.by_Aibella senang saja. Just beli baju Sabela minimun dua pasang dah boleh join team kami tau. Senang ja kan. ๐Ÿ‘

Berita baik, sekarang tengah ada promosi terbaru ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Boleh try cuba dan grab promosi ini untuk jadi sebahagian dari team kami.๐Ÿ’•

Nak beli try dulu pun boleh, kalau serius nak jana pendapat boleh wasap kami laju-lajuuu.๐Ÿ‘

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabella

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabella

http://wa.me/60125915830/bajusabellasabella

29 January 2020

Darjah satu dah anak kami

Puteri sulung kami dah darjah satu. 

Cepatnya anak ibu membesar dengan jayanya. Ibu doakan anak ibu Nur Aina Nasuha berjaya dunia akhirat, jadi orang baik-baik dan berguna kepada agama, bangsa dan negar. 

Besar harapan ibu untuk kakak Aina. Ibu abi sayang kakak.

Ceria je anak nak pergi school. 1st day, perangai tu elok sangat. haa


Nama Aina dalam tulisan cina. 
Makna dia Ai: beautiful, Na: wonderful.


sempat lagi buka camera tangkap gambar dalam kelas pun.

persembahan kakak-kakan senior



guru besar cakap cina, sesekali cakap bm and bi. okla tu, buat2 faham la ye. hah

SJKC Serdang Baru 2





Leong Zhi Qing@Sasa, Keith and Aina. Geng rehat hari pertama Aina.



Sekian, memori kakak Aina di hari pertama persekolahan. Semoga kakak Aina boleh pergi dengan sekolah ni. Fighting anak ibu ๐Ÿ‘๐Ÿ’š