19 May 2022

A Day at the Crystal Crown Hotel

We are having a fun family time at the Cystal Crown Hotel. It's just a fool of me because I just noticed the hotel is a quarantine spot for COVID-19 patients. 
 
Oh no, hahaha.. 
 
But everything is fine. The hotel's hygiene is at the top, so no worries. We were all doing fine staying at the hotel and after checking out.


Sisters, quality time.








SWIMMING POOL SESSION






while waiting for the kids to finish their things.









OK, let's go to the next destination.
 

18 March 2021

Salam Syaaban 1442H

Assalamualaikum. Salam mula post untuk tahun 2021. Tiga bulan dah berlalu.. Salam bulan Syaaban.. Salam menjemput Ramadhan. Hari ni sebenarnya banyak kerja nak buat kat office, tapi kenapa tetiba rasa nak jenguk blog yang dah bersawang ni. 


Alhamdulillah, segala nikmat yang Allah swt berikan utk aku. Semoga Allah permudahkan urusan kita semua. Tolong doakan ayah aku.. Encik Jaafar sihat sembuh segala penyakitnya dan kembali cergas, ceria seperti dahulu. Aamiin.

11 September 2020

DROPSHIP SABELLA ๐Ÿ’˜

 Assalamualakum guys..

Pernah dengar iklan baju Sabella Sabella tak kat radio.. Sinar ada.. Kat highway pun meriah dengan Sabella punya billboard.  ๐Ÿ‘

Barang baik tau. Kami jual barang baik jer.. ๐Ÿ˜„











Brand baju muslimah tak payah gosok no.1 di Malaysia guys. Alhamdulillah rezeki ditemukan dengan team Sabella. Sekarang Niz open kawan-kawan yang nak join dropship sama-sama jana pendapatan sampingan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

DROPSHIP SABELLA

DROPSHIP SABELLA

DROPSHIP SABELLA

Syarat nak join dropship team Sabella.by_Aibella senang saja. Just beli baju Sabela minimun dua pasang dah boleh join team kami tau. Senang ja kan. ๐Ÿ‘

Berita baik, sekarang tengah ada promosi terbaru ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Boleh try cuba dan grab promosi ini untuk jadi sebahagian dari team kami.๐Ÿ’•